• İstanbul
  • info@televizyonteknikservis.com.tr
  • Çalışma Saatleri : 08:30 - 22:30

Teknik Serviz Hizmetlerimiz

İstanbul bölgesi tüm ilçelerine aynı gün servis ile tüm onarım gereken cihazlarınızı anında onarıp teslim ediyoruz. Üstelik 1 yıl garanti.

Televizyon Teknik Servis

Aynı Gün İçerisinde
  • Televizyonun açılma süresi her gün biraz daha uzuyorsa, bu arızanın sebeplerinin başında güç kontrol ünitesi gelir. Bu ünitenin çıkış kartındaki elektrolitik kondansatörler değer kaybediyor olabilir. Bu durumda da yapılacak ilk şey bir teknik servise gitmektir. Aksi halde kullanmaya devam edilirse bundan ana kart zarar görebilir ve onarım maliyeti yükselebilir.
  • Televizyon bir süre çalıştıktan sonra kapanıyorsa ve ayarlarda bir sorun yoksa, bir devrenin aşırı ısınıyor olması mümkündür. Bu durumda yine bir teknik servis gereklidir.
  • Ekranda yatay çizgiler olması, eğer televizyon plazma model ise bufer kartı yüzünden, LCD veya LED model ise CTRL kartı yüzünden olabilir. Her durumda ekranın kendisinden de kaynaklanıyor olabilir. Bu arıza ancak bir teknik serviste giderilebilir.
  • Kuruluşumuz, eğitimli ve uzman bir kadro ve gelişmiş teknolojik donanımı ile, elektronik cihazlar teknik servis hizmetleri arasında, televizyonlar için teknik servis hizmeti de vermektedir.

Televizyon Montaj Servisi

Aynı Gün İçerisinde
  • Teknolojinin gelişmesi ile birlikte evimizde birçok farklı elektronik eşya bulunmaya başlamıştır. Aynı zamanda bu elektronik eşyaların montaj ve servis hizmetleri de oldukça önemlidir. Bu detayların dikkate alınarak seçilmiş oldu televizyon montajı için usta ekibimiz ile birlikte evlerinize gelerek sizlere en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. Firma tarafından gönderilen veya kendinizin mağazalardan satın almış olduğu televizyonlarınızı talep etmeniz halinde evlerinize gelerek montaj işlemlerini gerçekleştiriyoruz.
  • Kuruluma gelecek olan ekiplerimiz sigortalı ve işlerinde uzman kişilerden oluşmaktadır. Evinize gelecek olan her insana günümüz koşullarında güvensizlik olabilmektedir. Bu durumun önüne geçebilmek ve güvenilir bir çalışma ortamı oluşturabilmek için ekibimiz içerisinde uzun zamandır yer alan ve güvenilir kişiler ile birlikte iş hayatımıza devam etmekteyiz. Ekibimiz ile birlikte 7/24 aramanız halinde sizlere yardımcı olmak için hizmet içerisindeyiz. Gerekli olan en müsait güne randevunuz oluşturulacak ve ekip arkadaşlarımız tarafından size en kısa sürede dönüş yapılacaktır.

Uydu Alıcısı Teknik Servis

Aynı Gün İçerisinde
  • Bir uydu çanağı kurulduğunda doğru hizada sabitlenir, ancak çanak zamanla kayarsa veya aşırı rüzgar veya harici bir kuvvet nedeniyle yönü değişirse, bu onun düzgün çalışmasını engeller. Çanağı yeniden hizalamak için teknik destek almak gerekir.
  • Alıcı ile uydu çanağı arasındaki hatalı veya gevşek koaksiyel kablo, sinyalin geçmesini engelleyebilir. Özellikle dış mekandaki kablolar ile ilgili sorun çıkması olasılığı çok yüksektir. Bu tür kontroller için yine için teknik destek almak gerekir.
  • Büyük fırtınalar ve kötü hava koşulları sonrasında sinyal geri gelmeyebilir. Bu durumda da teknik destek almak yerinde olur.
  • Çanak düşük bir seviyeye kurulmuşsa, uydu çanağının sinyal alması güç olabilir. Bu durumda çanağın yerini değiştirmek gerekebilir.
  • Çanak kırılmış olabilir ve çanak ile alıcı arasındaki sinyal bozulabilir. Bir uydu çanağı şekilsiz veya paslanmışsa, uydu sinyalleri çanaktan yanlış açılarda seker. Bu nedenle, çanak hasar görmüşse, yenisiyle değiştirmek gerekir.
  • Ancak sorunun kendisi uyduda değil alıcıda olabilir. Bu durumda bir teknik destek almak zorunlu hale gelmiştir.
  • Kuruluşumuz, eğitimli ve uzman bir kadro ve gelişmiş teknolojik donanımı ile, elektronik cihazlar teknik servis hizmetleri arasında, uydu alıcıları için teknik servis hizmeti de vermektedir.

TV ve Uydu Anten Teknik Servisi

Garantili Hizmet
  • Hayatımızın her alanında kullanılan televizyonlarda bulunması gerekli olan uydular, aynı zamanda kullanım kolaylığı olması da kullanıcılar tarafından istenmektedir. Bunu düşünerek yapılmış olan hizmetlerden birisi de TV ve uydu tek kumanda olarak kullanılmasıdır. Uydu servislerinin kurulumu, en iyi diyebileceğimiz sistemlere dahi uyduların ihtiyaç duyulabileceği bir hizmet olarak ortaya çıkmaktadır.
  • Bu işlemlerin gerçekleşmesi sırasında teknik işlerden anlayan uzman kişilerin işlerin yapımında rol oynayan kişi olması gerekmektedir. Bu durumda her türlü teknik bilgi ve donanıma sahip olan ekibimiz ile birlikte sizler için hızlı ve kalıcı çözümler üretiyoruz. Yapmış olduğumuz kaliteli işler sonucunda, her geçen gün artmakta olan müşteri sayımızın yanı sıra, kullanmış olduğumuz en gelişmiş teknolojiler ile birlikte yenilikleri sizlere sunmaya devam ediyoruz.
  • Aynı zamanda teknoloji alanındaki gelişmelere her an takip etmekte olan ekibimiz sizlere en yeni yöntemler ile sorun yaşamayacağınız çözümler üretmeye devam ediyor. Bu işte tecrübenin yanı sıra geniş bir ağ ve yerinde bir uydu tamiri gerçekleşmesi gerekmektedir. TV ve uydu ayarlama sırasında yapılan işlerden dolayı sizlere gereğinden fazla ücretler ödemenizi isteyen bir şirket olarak hiçbir zaman karşınızda yer almadık. Tam aksine tecrübeli ekibimiz ve işinin uzmanı çalışanlarımız ile birlikte sizlere en kaliteli hizmeti sunarken, almış olduğumuz ücret bakımından piyasada bulunan diğer rakiplerimize göre daha uygun maliyetlerde hizmet sunmaktayız.
  • Her yardıma ihtiyacımız olduğu zamanlarda bizler ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Sizlere TV ve uydu tek kumanda gibi işinizi kolaylaştıracak hizmetler sunduğumuz gibi ayarlanması gereken uydu ve TV sıkıntılarınızda da yanınızda olmaya devam ediyoruz. Bilinmeden kurcalandığı zaman hatanın boyutu her zaman için büyüme riski olmaktadır. Düzelebilecek olan arızaların daha büyük sıkıntılar çıkarmaması için bizler ile iletişime geçerek hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Servis hizmetleri hakkında tüm bilgiye sahip olan ekibimiz, yapmış oldukları işlerden sonra müşterilerimizin memnuniyetine kazanıyorlar.
  • Genel itibarıyla uydu servisi arızaları ve şikayetleri kötü hava koşullarından dolayı veya merkezi uydu sisteminin yüksek kalitede sinyal vermemesinden dolayı gerçekleşen şikayetler olmaktadır. Bizler ile iletişimi geçtiğiniz andan itibaren, gerçekleşebilecek tüm olasılıkları değerlendiren ekibimiz sizlere de süreç hakkında bilgiler vermektedir.
  • En detaylı şekilde incelemesini gerçekleştirdikten sonra, arıza hakkında kesin bir karara vardıktan sonra sizlere de arızanın boyutu hakkında bilgi akışı sağlanacaktır. Her zaman için müşteri memnuniyetine ön planda tuttuğumuz için işlemlere başlamadan önce arızanın durumunu sizlere bildirerek herhangi bir çözüm yoluna gidip gitmememizi istemenize bağlı olarak bulmuş olduğumuz sorunun tamiratına başlıyoruz. Bu işte en önemli kısım olan arızanın bulunması için ustalarımız kimi zamanlar ekstra çaba sergilemektedir.
  • Olabilecek ilk seçeneği söyleyerek farklı bir arızanın gözden kaçmasına istemiyor ve sizlere farklı firmalara gitmeden tek bir firma ile işinizin halde olması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu şekilde müşteri memnuniyetini sağlıyoruz ve aynı zamanda bizler de işimizin kalitesine önem verdiğimiz için gün geçtikçe büyümeye devam ediyoruz. Son işlem olarak ise TV ve uydu ayarlama işlemlerini gerçekleştirdikten sonra tamiri yapılmış bir şekilde sizlerin hizmetimizden en iyi şekilde yararlanmanızı sağlıyoruz.
  • Söz konusu tamir edilmesi gereken uydular olunca, günümüzde farklı model ve markaların çeşitli uyduları bulunmaktadır. Sorunsuz bir hizmet verilebilmesi için işi yapacak olan ustanın bu alanda tecrübeli ve uzman bir kişinin olması gerekmektedir. Aksi halde sizlerin memnun kalmayacağınız bir hizmet ile karşı karşıya kalabilirsiniz.
  • Tüm bu detaylara dikkat ederek kadromuz içerisine almış olduğumuz teknik servis elemanlarına titizlikle seçerek, uzmanlık alanlarının en iyilerinden olmalarına dikkat ediyoruz. Müşterilerimiz olarak sizler de her zaman bizlerden hizmet alarak kadromuz içerisinde yer alan tecrübeli ve uzman çalışanlarımız ile birlikte sorunsuz bir süreç geçirebilirsiniz.

Hemen Bilgi Al

Görüntülü Güvenlik Sistemi Teknik Servis

Garantili Hizmet
  • Güvenlik kameralarının bir kısmı veya tümü birden çalışmayı durdurursa ya da aralıklı olarak monitörde veya ekranda video kaybı veya sinyal kaybı oluyorsa bir problem vardır. CCTV güvenlik kameraları ve sistemlerinde video kaybı ciddi bir sorundur.
  • Güvenlik kameralarında video kaybı farklı şekillerde ortaya çıkar. Örneğin, bir CCTV gözetim sistemi, bir veya tüm kameralardaki video beslemelerini kaybeder ve aynı anda video kaybını gösterir. CCTV kamera gevşek bir bağlantı alıyor, geceleri kararıyor veya siyah ekran gösteren güvenlik kamerası ile video almıyor olabilir. Bazen kamera videosu titreyerek açılıp kapanarak ekranda ve monitörde çizgiler gösterir. Güvenlik kameralarının bu sorunlarını gidermek ancak bir teknik destek yardımı ile olur. Genel olarak, video kaybı sorunu şu faktörlere bağlıdır: yetersiz güç kaynağı, kararsız ağ, kablolama sorunları, donanım arızaları, verimsiz kamera yazılımı ve IP adresi çakışmaları.
  • Kuruluşumuz, eğitimli ve uzman bir kadro ve gelişmiş teknolojik donanımı ile, elektronik cihazlar teknik servis hizmetleri arasında, görüntülü güvenlik sistemleri için teknik servis hizmeti de vermektedir.

Hemen Bilgi Al

Garantili Hizmet Anlayışımız

Uzman ekibimiz ve gelişmiş donanımlarımızla birlikte, her türlü sorununuz için teknik servis hizmetleri sunuyoruz.

Hemen Ara 0850 305 04 37
img
img
img
img
img
img
X